EPVS -Ideja.Rīcība. Rezultāts.

Drukāt
Publicēšanas datums Autors administrācija

 "Ideja. Rīcība. Rezultāts": Eiropas Parlamenta Vēstnieku skolu programma pulcē 14 novadu skolotājus un skolēnus, kuri vēlas darīt vairāk savā valstī un gūt vērtīgas prasmes! Vēstnieku skolu tikšanās 9.februārī bija vērtīga, jo:
Sarunā ar EP deputātu Artis Pabriks par Latvijai būtisko ES drošības, migrācijas politikā un jauniešu iespējās – savu viedokli pauda ikviens no 67 kopā sanākušajiem jauniešiem un pedagogiem, kas pārstāv 14 novadus.
Šeit un tagad! Kino režisore Krista Burāne dalījās ar savu pilsoniskās līdzdalības pieredzi un mudināja atcerēties, ko savas valsts labā kā atbildīgi pilsoņi darām ikdienā – jā, arī vienkārši mācoties skolā!
Kā runāt par politiku? Improvizācijas meistara Krišjānis Berķisvadībā pedagogi izmēģināja sarežģīto un neērto pateikt caur joku – pārsteidzot, atbrīvojot un radot pozitīvas emocijas! 
Jūs varat! Virtuālā sarunā ar European Youth Forum (apvieno Jauniešu NVO no visas Eiropas) pārstāvi Ines Abbas skolēni mācijās, kā ietekmēt ES politiku & efektīvi uzrunāt sabiedrību:http://epfacebook.eu/qdsE
Kasher Blums-Blumanis skolēniem palīdzēja plānot Eiropas dienas svinības – lai izglītojoši, praktiski un jēgpilni ritētu svinības.
Paldies aktīvajām EPVS meitenēm:Andai Braunai, Ērikai Anītei, Agatei Jerikai, Elizabetei Lendelei, Anastasijai Sļepecai, Sabīnei Katei Rubīnai.
  Aicinām arī citus jauniešus līdzdarboties un būt aktīviem!Nāc un pievienojies mums!
EPVS vadītāja Priekules vsk. skolotāja Agita Rukute.


2012.
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker