Mācības par NVO un to darbību/ attīstību Latvijā

Publicēšanas datums

Mācības par NVO un to darbību/ attīstību Latvijā
Attīstības platforma YOU+ ir nevalstiska organizācija, kuras mērķis ir nodrošināt nepieciešamo vidi ikvienam izzināt gribošam jaunietim augt, attīstīties un sevi pilnveidot. 
Laikā no 2022. gada 20. maija līdz 22. maijam viesu namā Ventas Skrundā notika trīs dienu jauniešu- Skolēnu domes dalībnieku un atbalsta personu- skolotāju klātienes seminārs.
Priekules vidusskolas Skolēnu domes komandu pārstāvēja – Elizabete Minka (7.klase), Alise Pāvila (7. klase), mācis Gailītis (6.klase), Marta Samsonova (6.klase), Līga Hūna (8.klase), Dāvis Berķis (10.klase) un Maija Pinkovska (6. klase), kā atbalsta persona līdzi devās Skolēnu domes atbalsta persona – Rita Ceriņa. Apmācībās satikās Vaiņodes, Aizputes un Priekules vidusskolas jaunieši. 
Komanda trīs dienu laikā piedalījās mentoru vadītās nodarbībās, izvērtēja situācija NVO jomā savā bijušajā novadā, strādāja komandās pie jaunu ideju radīšanās, kā arī meklēja risinājumus idejas realizēšanai caur ne tikai projekta radīšanu, bet arī projektu realizācijas iespējām. Projekta noslēguma dienā varējām klausīties un redzēt idejas par Sporta svētkiem Vaiņodē, Zaļumballi Priekulē, Sporta dienu Aizputē un sakoptu pludmali un tās teritoriju "Pižuks pa svaigo."
Lielākais paldies šo apmācību projektu ideju autoriem un realizētājiem - Andrim Kāpostam un Ancei Tīmanei par profesionalitāti, atvērtību un iniciatīvu ideju radīšanai, kā ari lieliski noorganizēto apmācību vidi. 

Galeriju skatīt šeit>>>


2012.
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker